INGREDIENCE
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce olivového oleje
- 2 lžičky ostré chilli omáčky
- 1 lžíce citrónové šťávy
- sůl
- pepř
- 4 filety z mořských ryb
- 4 ciabatty
- 4 listy zeleného salátu
- 1 okurka
Na Chilli dresing
- 1 dlouhá zelená chilli paprička
- 280g hustého bílého jogurtu
- 1 lžíce najemno nasrouhané limetkové kůry
POSTUP PŘÍPRAVY
1. Nejprve udělejte dresink: všechny potřebné ingredience smíchejte v misce. Můžete přidat pár kapek olivového oleje. Dresink dejte do lednice.
2. V misce smíchejte rozmělněný česnek, olivový olej, chilli omáčku, citronovou šťávu, sůl a pepř a marinádou potřete rybí filety. Pak je ogrilujte 4 minuty z každé strany.3. Ciabatty rozřízněte, spodní díly potřete chilli dresinkem, navrch dejte po listu salátu, pár plátků okurky a na zeleninu posaďte rybu, přiklopte vrchním dílem a podávejte.