Blog

Saenger Těsto na pstruhy

Pstruhová sezóna je za dveřmi a je potřeba se na ni pořádně připravit!!! Chcete vyzkoušet nové těst...

RYBÍ BURGERY S CHILLI DRESINKEM

INGREDIENCE 2 stroužky česneku 1 lžíce olivového oleje 2 lžičky ostré chilli omáčky 1 lžíce ci...

Pepřenky z kapra

Pepřenky z kapra Ingrendience:  6 filetů kapra 4,5 lžíce soli ...

Pstruh na klacku s citróny a brambory v popelu

Pstruh na klacku s citróny a brambory v popelu     4 pstruzi 8 snítek čerstvé hladko...

Nebezpečí kousnutí!!

Nebezpečí kousnutí!     Mezi našimi dravými rybami mají štiky tlamu plnou ostrých zub...

Recept na pečeného pstruha s hořčicí a česnekem

Pečený pstruh na česneku a hořčici • 60 dkg pstruha (2 ks)• 3 lžíce hořčice• 4 stroužky česneku• 1 ...

Nejlepší průvodce návnadou pro lov kaprů – ČÁST 1

Kde by byl každý kaprař bez návnady? Můžete mít všechno náčiní na světě, ale pokud ...

Vážeme uzly - krok za krokem

Vážeme uzly - krok za krokem   Jaký uzel používám a jak jej úhledně a správně uvážem? To je j...

Jak se kdysi krmili kapři

Rok 1887: Složité hledání nejlepšího krmiva pro třeboňské kapry původně vyšlo: Vesmír - 1887, autor...

Přívlačová sezóna v plném proudu

Skvělé produkty na přívlač,  to je značka Senshu na našem eshopu www.Rybářské-zboží.cz. Jsme ...