Pstruhová sezóna je za dveřmi a je potřeba se na ni pořádně připravit!!! Chcete vyzkoušet nové těst...
Blog
INGREDIENCE 2 stroužky česneku 1 lžíce olivového oleje 2 lžičky ostré chilli omáčky 1 lžíce ci...
Pepřenky z kapra Ingrendience: 6 filetů kapra 4,5 lžíce soli ...
Pstruh na klacku s citróny a brambory v popelu 4 pstruzi 8 snítek čerstvé hladko...
Nebezpečí kousnutí! Mezi našimi dravými rybami mají štiky tlamu plnou ostrých zub...
Pečený pstruh na česneku a hořčici • 60 dkg pstruha (2 ks)• 3 lžíce hořčice• 4 stroužky česneku• 1 ...
Kde by byl každý kaprař bez návnady? Můžete mít všechno náčiní na světě, ale pokud ...
Vážeme uzly - krok za krokem Jaký uzel používám a jak jej úhledně a správně uvážem? To je j...
Rok 1887: Složité hledání nejlepšího krmiva pro třeboňské kapry původně vyšlo: Vesmír - 1887, autor...
Skvělé produkty na přívlač, to je značka Senshu na našem eshopu www.Rybářské-zboží.cz. Jsme ...